„Viešpatie paliesk, mano širdį keisk“ – Giesmių Giesmelės – 2016, festivalis

Kauno Palaimintojo Jurgio Matulaičio parapijos naujoje bažnyčioje šių metų balandžio 9 dieną įvyko respublikinis vaikų ir jaunimo  „Giesmių Giesmelė – 2016“ festivalis „Viešpatie paliesk, mano širdį keisk“.  Festivalyje dalyvavo  27 kolektyvai  iš įvairių Lietuvos miestų ir miestelių. Festivalio dalyviai, o jų buvo apie 400, visi kaip vienas giedojo šv. Mišiose, kurias aukojo parapijos klebonas kunigas Dainius Lukonaitis. Visai giedančiai Bažnyčiai vargonavo Inesa Sėmėnaitė, dirigavo Irena  Rimkevičienė ir Reda Dapšauskienė. Po šv. Mišių festivalio dalyviai buvo apdovanoti Padėkos raštais.

Didžiulį organizacinį indėlį į festivalio, o vėliau į konkurso  bei laureatų koncerto organizavimą įnešą ne tik parapiją, bet ir Kauno miesto savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir turizmo plėtros reikalų valdybos Švietimo ir ugdymo skyrius  – atsakingas Gintaras Balčiūnas, bei VDU „Rasos“ gimnazija – direktorius Artūras Sakalauskas, pavaduotoja Violeta Juškienė ir muzikos mokytoja Danutė Šiaučiūnienė.

Giesmių Giesmelės konkursas įvyks balandžio 15 dieną VDU „Rasos“ gimnazijoje. Laureatus išgirsti galės visi norintys – Palaimintojo Jurgio Matulaičio bažnyčioje gegužės mėn. sekmadieniais. Tikslias datas ir laiką paskelbsime vėliau.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *