„Motinos maldoje “ grupelės 10-ties metų Jubiliejus!

 „Nustok aimanavusi, nusišluostyk ašaras, nes laukia atpildas už tavo vargą, – tai Viešpaties žodis,-  jie sugrįš iš priešų krašto! (Jr. 31, 16)

Tai yra  Viešpaties pažadas ir mes, motinos, tuo pažadu  tikim.

 

„Motinos maldoje“  judėjimo misija – nepaliaujamai melstis  už savo ir viso pasaulio vaikus.

Gyvename laikais, kai   krikščioniškieji judėjimai pasaulyje merdi arba net miršta. Judėjimas „Motinos maldoje“ džiaugsmingai    skleidžiasi ir klesti šimte  Europos ir viso pasaulio šalių.

„Daugelis žmonių  mano, kad Dievas padeda tik  tiems, kurie padeda patys sau. Iš tiesų  Dievas padeda mums  dar labiau, kai  atiduodam Jam  savo vaikus ir nusprendžiam leisti  mūsų  gyvenime  Jam visiškai  viešpatauti “

Veronica Williams

Sekmadienį,  2019 m. birželio 30 d.  Palaimintojo Jurgio Matulaičio   parapijoje  vyko  iškilmingas 10-ties metų „Motinos maldoje“ grupelės  įsikūrimo ir maldos jubiliejus. Į renginį susirinko   apie 50 mūsų parapijos  esamų ir buvusių  „Motinų maldoje “  narių,  kviestinės  viešnios iš  Jono Pauliaus II,  Šv. Jurgio ir  Palemono  parapijų.

Susitikimas prasidėjo  giesmėmis ir  motinų  maldomis   Palaimintojo Jurgio Matulaičio koplyčios salėje.

12.00 val. naujojoje  bažnyčioje  kunigas Benas Matusevičius aukojo Šv. Mišias  už mūsų parapijos mamas ir vaikus. Po Šv. Mišių  linksmoje agapėje buvo dalinamasi  pasakojimais ir  liudijimais. Išsiskirstėme  pakylėtos, atsigavusios ir  su naujomis įžvalgomis.

Pal. Jurgio Matulaičio grupelės „Motinos  maldoje“ narė        Violeta Juškienė

 

 

 

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *